Idén ismét az ország másik végén Debrecenben került megrendezésre az országos időfutam bajnokság. Sajnos ez a K3SE tagjainak tényleg az ország másik vége. Az elmúlt 3-4 évben rendszeresen, többen is indultunk, de idén a nagy távolság miatt sokan meggondolták magukat.

DKSI mindig kiváló OB-t rendez, de MKSZ kicsit elgondolkodhatna azon hogy nem biztos hogy jó ha minden évben az ország legkeletibb pontjára kell elutazni.

Egész évben nagyon aktív utánpótlás korosztályú versenyzőnk Péter-Lichtenberger Ábris és szülei idén már másodszor látogattak el Debrecenbe.

Következzen Ábrisék beszámolója az időfutam OB-ról:

Idén Debrecen mellett került megrendezésre az Időfutam Országos Bajnokság.
Nagy izgalommal készültünk hiszen ugyanaz a táv és útvonal volt kijelölve ami egy hónappal korábban a Diákolimpián,amit sikerült megnyerni.
Délelőtt 10 órakor volt a rajt, mindjárt az U13-as korosztály kezdett. Ábris nyolcadikként indult,előtte is és utána is voltak erős ellenfelek. Elérkezett a rajt pillanata, nem tudom eldönteni hogy ki izgult jobban Ábris vagy én (Balázs – apuka).
Lassan teltek a másodpercek, de tíz percen belül már láttuk a narancssárga biciklit ami azt jelentette hogy javítani fog a Diákolimpiai idején. Így is lett! 10:11-és idővel átvette a vezetést, több mint 10mp előnnyel. Ekkor azt hittük,hogy haza hozzuk a rózsaszín trikót,de a végén sajnos nem így lett. Az utolsó versenyző 10:00 ment. Abban a pillanatban nagyon csalódottak voltunk, de Ábris azt mondta hogy a maximumot kihozta magából.
Szeretném megköszönni a K3SE teljes csapatának,hogy Ábris mögé álltak, külön köszönjük hogy sikerült elintézni a licencet,továbbá Zsille Petinek aki nagyon sok apró technikai dologban segít Ábrisnak és Bozsó Zolinak akivel az egész telet végig edzette és spiningelte.

Ábris 10:11-es idővel U13 korosztályban a második helyen végzett.

Gratulálunk neki!